Yerra Yerra. Yerra watta? Yerra Yerra! Ah!

Er waait al een tijdje een nieuwe wind. Het dynamische Vlaamse duo CandleBags werd een trippy trio, met een nieuwe vibe en een nieuwe sound. In hun hart wisten ze het al: CandleBags dekte de lading niet meer en Yerra Yerra smeekte om uit te breken! En zo geschiedde…

Yerra Yerra – Hard World

Yerra Yerra valt meteen met de deur in huis met een nieuwe single, ‘Hard World’. Niet toevallig geschreven in de naweeën van de corona crisis. “When will we smile again, when will we laugh again, when will we realize it’s over?”. Een smeekbede om eindelijk weer deel te kunnen nemen aan het leven. Om samen in een lied de frustratie uit te zingen en elkaar terug lief te hebben, te ruiken, te voelen!

Jawel, het is een harde wereld. En al onze comfort en rijkdom maakt ons niet gelukkiger. Kijk naar het mentale welzijn in onze westerse landen… Door onze luxe zijn we als menselijke wezens uit elkaar aan het groeien. Dit wordt in het artwork vertaald naar onze wereldbol als een harde, koude diamant.

Dit is maar een van de vele facetten van het leven die ze met hun album willen aanraken. Van intieme liefde, naar krachtige hysterie, je krijgt het binnenkort te horen, maar eerst komt ‘Hard World’ nog online! En wat klinkt die lekker!

Morgen wordt ‘Hard World’ de wijde wereld ingeslingerd, maar vandaag mag Maxazine jullie al exclusief laten horen waarom Yerra Yerra DE belofte is voor het nieuw Vlaamse muzieklandschap. ‘Hard World’ gaat nu alvast in première!

Deel: