Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Toto @ Ziggo Dome.

Concerttip vrijdag 15 juli: Toto @ Ziggo Dome

Er zijn maar weinig muzikanten die zo sterk hun stempel op de popmuziek hebben gedrukt als de leden van Toto. Naast hun eigen bekroonde oeuvre zijn de leden individueel te horen op meer dan vijfduizend albums van verschillende artiesten met een totale albumverkoop van meer dan een half miljard albums en meer dan tweehonderd Grammy nominaties. Waaronder natuurlijk het best verkochte album aller tijden: Michael Jackson’s ‘Thriller’. Gezamenlijk heeft Toto meer dan twee miljard streams wereldwijd. Vorig jaar veranderde een van hun grootste hits ‘Africa’ van een platina-single in een 6X-platina-single. Toto is dan ook nog steeds één van de bestverkopende toerende bands aller tijden.

Deel: