De concerten van Gilbert O’Sullivan in 2019 in Heerlen en Amsterdam en 2020 in Eindhoven waren een groot succes. Uitverkochte zalen en avonden vol hits en herinneringen. Dus komt Gilbert O’Sullivan weer terug naar Nederland voor concerten in Amsterdam en Eindhoven.  De legendarische singer- songwriter, bekend van zijn hits ‘Alone Again’, ‘Clair’ en ‘Nothing Rhymed’ zal ook nu weer zowel oude en nieuwe hits in een intieme setting brengen.

De Ierse Engelsman uit Waterford wist vooral in de jaren 70 hit na hit te scoren. Zo zullen er vele albums te vinden zijn in moeders platenkast. Het was in die tijd al een populaire man onder het vrouwelijk publiek. Op zijn laatste album uit 2018 horen we de echte Pianoman nog steeds achter zijn toetsen de sterren van de hemel zingen. Het album bereikte de top 20 in de UK en kreeg wereldwijd lovende kritieken.

Op de jongste plaat van O’Sullivan horen we de liedjes ‘Love How You Leave Me’ en de ballade ‘Dansette Dream’. Ze passen perfect in de sfeer van zijn Top 2000 hits ‘Alone Again’ en ‘Nothing Rhymed’ uit vroeger tijden. Ook de uptempo songs What is it About My Girl en No Head For Figures Like Yours klinken als de jaren ’70, in een hedendaags jasje.

Gilbert werkt momenteel aan een nieuw album dat deze zomer zal worden uitgebracht. Dit jaar tourt hij in de VS, Japan, Noorwegen en België en natuurlijk slaat hij Nederland niet over. Maxazine is tourpartner van de BeNeLux-tour van deze legende, vandaar dat we met trots aankondigen: Gilbert O’Sullivan op 17 oktober in Muziekgebouw Eindhoven en op 8 december in Carré, Amsterdam.

Deel: