Wegens de enorme vraag naar kaarten voor de twee concerten van Stromae, is er een derde show toegevoegd in Ziggo Dome in Amsterdam. Want na een afwezigheid van zeven jaar is Stromae terug. Voorafgaand aan zijn nog te verschijnen nieuwe album ‘Multitude’ kondigde Stromae eind vorig jaar al drie exclusieve première shows aan in Parijs, Brussel en Amsterdam die binnen enkele minuten uitverkocht raakten.

De nieuwe tour staat in het teken van zijn langverwachte album Multitude dat 4 maart uitkomt. Vorige week verraste de Belgische zanger door midden in een openhartig interview over zijn sombere periodes met een Franse televisiezender, zijn nieuwste single L’enfer live te zingen. Het nieuwe nummer is de opvolger van Santé en gaat over eenzaamheid en suïcidale gedachten. Deze beelden zijn de hele wereld over gegaan.

Stromae brak tien jaar geleden door met enorme hits als Alors on danse, Formidable en Papaoutai. Met zijn unieke muziekstijl tourde hij de hele wereld over en ontving talloze prijzen en trad als eerste Belg ooit op in een uitverkocht Madison Square Garden in New York. Het derde concert van Stromae zal op donderdag 13 april 2023 plaatsvinden in Ziggo Dome in Amsterdam.

Deel: