Zal dit een van de eerste shows van dit jaar worden?! Als het aan Grenswerk in Venlo ligt wel. Het begon allemaal 35 jaar geleden tijdens de Grote Prijs van Nederland, toen de zusjes Suzanne en Monique Klemann voor het eerst samen optraden in De Melkweg in Amsterdam. De karakteristieke sound van de band Lois Lane is geboren en al winnen ze niet: de succesformule is een feit en er volgen jaren vol ongekende avonturen. De popsensatie uit de jaren ’80 scoorden in korte tijd hits als ‘My Best Friend’, ‘It’s the first time’ en ‘Amsterdamned’.

Lois Lane zijn als stijliconen niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene. In hun spectaculaire live-shows brachten zij muziek en mode samen. Wanneer superster Prince ze als voorprogramma vraagt voor zijn Europese ‘Nude Tour’ is het succes compleet.

Met persoonlijke verhalen, opwindende anekdotes en natuurlijk hun grootste hits als rode draad zullen de zusjes Suzanne en Monique Klemann met live band een mix van oude en nieuwe songs brengen. Na al die jaren leeft hun muziek nog steeds voort en klinken ze nog even fris en oorspronkelijk als toen.

De show van Lois Lane staat als alles doorgaan op 28 januari 2022 in Grenswerk in Venlo.

Deel: