Het zat er aan te komen. Door de aangescherpte maatregelen moet ook Better Get Hit het festival uitstellen. De 2e editie van Festival Better Get Hit zou in januari plaatsvinden in Paradox, Schouwburg Concertzaal Tilburg (Theaters Tilburg) en op Heyhoef-Backstage (Reeshof) in Tilburg, maar wordt nu verplaatst naar september 2022.

In een verklaring van het festival komt droefheid naar voren. “We balen enorm, maar helaas moeten we aankondigen dat Better Get Hit geen doorgang kan vinden in januari. Daarom is besloten om het festival te verplaatsen naar 9, 10 & 11 september 2022. Met de aanscherpte maatregelen is het onmogelijk om op deze korte termijn het festival te laten plaatsvinden op de manier die wij voor ogen hebben. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers worden geĂŻnformeerd over de opties en praktische zaken omtrent de aangeschafte tickets.

We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal alsnog in september te verwelkomen op Better Get Hit en er dan een geweldige tweede editie van te maken! Daarnaast zullen er in de aanloop naar het festival, net als dit najaar, nog twee extra Warmin’up Concerten plaatsvinden. We zijn druk bezig met de voorbereidingen, dus houd onze kanalen in de gaten om niks te missen.”

Ook het laatste warming up concert, met Sarah-Jane, Pxrple Jazz en het Guido Nijs Quintet zal van 12 december verplaatst worden naar ergens in de zomer. Better Get Hit focust op een sterk en scherp programma waar grote (inter)nationale namen worden afgewisseld met nieuwe ontdekkingen uit de hiphop, r&b, soul, jazz, funk, disco, clubhouse of een mix van stijlen. Op 9, 10 & 11 september 2022 zal Better Get Hit nu plaatsvinden in Paradox, Schouwburg Concertzaal Tilburg (Theaters Tilburg) en op Heyhoef-Backstage (Reeshof) in Tilburg. Op het programma staan namen als Michelle David, Re:Freshed Orchestra, Kovacs, The Tibbs, Montis, Goudsmit & Directie, Mell & Vintage Future, Steffen Morrison en veel meer.

Deel: