De Zweedse zangeres Caroline Gustavsson komt met een eigen kerstsingle, ‘Christmas Lights’. Een feelgood nummer over het vinden van liefde en het plezier om de vakantie door te brengen met degene van wie je houdt. Ze werkt sinds 2011 als singer/songwriter en is bekroond met zowel goud als platina voor haar werken. Haar nummers zijn uitgevoerd door artiesten over de hele wereld, zowel uit Azië, Europa en de VS.

“Toen ik ‘Christmas Lights’ schreef, was het mijn bedoeling om het gezellige kerstgevoel 100% over te brengen en alleen warmte en vreugde te verspreiden! Oorspronkelijk werd dit nummer uitgebracht voor de film ‘A Christmas Exchange’, die in 2020 in première ging. De respons was zo positief dat ik besloot het zelf uit te brengen en na een jaar wachten is het eindelijk zover!”

In 2018 bracht Caroline haar debuutsingle als artiest uit, ‘Breaking down my walls’. Haar muziek is oprecht, met doordachte en poëtische teksten als kern. Nu is het tijd voor haar nieuwste, ‘Christmas Lights’.

Deel: