Op 29 oktober verschijnt ‘Dromen In Kleur’, het tweede album van Suzan & Freek. Op het album staan onder meer de singles ‘Weg Van Jou’ en ‘De Overkant’, waarvoor het duo afgelopen maandag een Buma Award ontving, ‘Goud’ en de huidige single ‘Onderweg Naar Later’.

‘Dromen In Kleur’ is de opvolger van ‘Gedeeld Door Ons’, het platina debuutalbum van Suzan & Freek uit 2019 dat verleden jaar werd bekroond met een Edison in de categorie Nederlandstalig.

Over ‘Dromen In Kleur’ zeggen Suzan & Freek: “Als je het kunt dromen, kun je het ook doen. Een tegeltjeswijsheid van jewelste, maar wel één die klopt, als je het ons vraagt. Alles begint namelijk met die ene droom. Het was onze droom om muziek te maken en op te treden voor zalen gevuld met mensen die onze liedjes meezingen. De afgelopen twee jaar hebben we met veel plezier gewerkt aan ons tweede album: ‘Dromen In Kleur’. We kunnen dan ook niet wachten om onze nieuwe liedjes met iedereen te delen!”

 

Op ‘Dromen In Kleur’ staan de eerder uitgebrachte singles ‘Weg Van Jou’, ‘De Overkant’ en ‘Goud’ en hun meest recente single ‘Onderweg Naar Later’. Voor ‘Weg Van Jou’ en ‘De Overkant’ mochten Suzan & Freek afgelopen maandag een Buma Award in ontvangst nemen. ‘Weg Van Jou’, ‘De Overkant’ en ‘Goud’ hebben de platina status behaald, terwijl het in juli verschenen ‘Onderweg Naar’ Later goud is geworden.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november geven Suzan & Freek twee shows in België, om op dinsdag 9 november hun vrijwel volledig uitverkochte clubtour te starten in de Effenaar in Eindhoven.

Deel: