De 51e editie van Pinkpop in 2021 is afgelast. Vanwege Covid-19 is de eerstvolgende editie pas in 2021. Pinkpop is traditiegetrouw een festival met grote internationale headliners & acts en dat gaat helaas voor dit jaar gewoon niet lukken. Met het wegvallen van Pearl Jam en al eerder Post Malone, begint de line-up er voor dit jaar niet goed uit te zien. Van de andere acts weet de organisatie ook niet zeker of ze in juni al kunnen komen, de onzekerheden zijn te groot.

Daarom is besloten Pinkpop 2021 af te lasten en verder te kijken naar 2022. De programmeurs zijn al met veel mooie acts voor volgend jaar bezig waaronder Pearl Jam die ze opnieuw kunnen bevestigen als een van de headliners voor 2022. De 51e editie van Pinkpop vindt plaats op 17, 18 en 19 juni 2022 op Megaland in Landgraaf.

Deel: