Nordmann onthult ‘Star-Fluff’, een kosmische nieuwe track van hun aankomende derde album. ‘Star-Fluff’ is een melancholisch nummer dat dromers laat dansen. Een lamenterende sax en sprankelende arpeggio’s stuwen je richting explosieve climax. Nordmann toont dit keer een lichtere kant van hun nieuwe universum en klankenpallet, in afwachting van hun nieuwe album ‘In Velvet’.

De vier leden van Nordmann hebben niet stilgezeten het laatste jaar. Naast hun respectievelijke solo- en zijprojecten werkten ze in stilte aan een opvolger voor het succesvolle ‘The Boiling Ground’ uit 2017. Samen met producer Jasper Maekelberg blikten ze tien nieuwe tracks in. De band spreekt zelf van een nieuwe sound, met minder rock en meer elektronica die zich live zal vertalen in een vijfmansbezetting. Het nieuwe album ‘In Velvet’ wordt verwacht na de zomer. Eerder verscheen ook al de single ‘Cascade(s)’.

Op 27 augustus zal Nordmann optreden in OLT Rivierenhof in Deurne.

Deel: