Hij is er weer: De wekelijkse Maxazine België Playlist op Spotify. Iedere week weer vernieuwd met een aantal nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten.

Iedere vrijdag zal er een nieuwe lijst klaar gaan staan met de beste muziek van Belgische bodem, speciaal samengesteld voor jullie. Enkele nummers blijven staan, enkele nummers vervangen we door nieuwere, betere, maar in ieder geval: andere tracks. Vandaag de nieuwe lijst, die van 10 juli 2020.

Deze week trappen we af met onder andere lekkers van Speelburg, Joyce, Tom Helsen en Madam Blavatsky en nog veel, veel meer. Volgende week een update, voor nu: de 20 Beste Belgische tracks van het moment. Volgens ons… Oh en vergeet ons niet te volgen op Spotity!

Deel: