Al lange tijd plaatsen we op Maxazine de wekelijkse Maxazine Music Playlist op Spotify. Iedere week weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. We vinden het echter tijd om België voortaan speciaal te voorzien van een eigen Spotify lijst, uitgekozen door de redactie van Maxazine België.

Iedere vrijdag zal er een nieuwe lijst klaar gaan staan met de beste muziek van Belgische bodem, speciaal samengesteld voor jullie. Enkele nummers blijven staan, enkele nummers vervangen we door nieuwere, betere, maar in ieder geval: andere tracks.

Deze week trappen we af met onder andere lekkers van Candle Bags, Ansatz der Machine, Noémie Wolfs, Sohnarr, Meneer Michiels en nog veel, veel meer. Volgende week een update, voor nu: de 20 Beste Belgische tracks van het moment. Volgens ons… Oh en vergeet ons niet te volgen op Spotity!

Deel: