VOLTA is een werkplek en een concertzaal voor muzikanten. Muzikanten kunnen er terecht voor begeleiding, repetitieruimte, residenties, workshops en meer. Een super organisatie met een super locatie en een super repertoire. Zij presenteren ‘Chose Qui Bouge’ in AB. Een avond waar wordt weerspiegeld wat er in Brussel gaande is. Hiervoor gingen zij opzoek naar artiesten die zichzelf uitdagen en grensverleggend te werk gaan. VOLTA laat zich niet leiden door genres. Ze kijkt naar de tendensen in het huidige landschap actief bij jongeren en biedt podium aan muzikanten met een experimenteel en eigenzinnig karakter.

Op 19 april presenteert VOLTA ‘Chose Qui Bouge’ in de Ancienne Belgique in Brussel, met de volgende artiesten:

ANA DIAZ
Anna Diaz is een Brusselse artieste met een Spaanse achtergrond. Haar muziek is een mengeling van alles dat ze goed vind en kent: hiphop, elektronica, soul, r&b, … Haar teksten gaan over de dingen die ze zelf heeft meegemaakt of die in haar omgeving gebeuren, wat het heel persoonlijk maakt.

JR/.?BST
JR/.?BST maakt ambient en atmosferische elektronica. Wie een voorproefje wilt van deze mysterieuze artiest kan alvast eens luisteren naar zijn maandelijks show op ‘The Word Radio’.

DAISY DARKPARK
Daisy Darkpark transporteert je naar een ander universum. Haar nummers hebben iets filmisch, tegelijk zijn ze uitdagend, experimenteel en duister.

TSUGI
TSUGI is een jonge Brusselse producer en DJ. Hevige bassen, trap, grime en elektronica… hij is steeds opzoek naar een nieuwe sound. Eind januari kwam ‘Dreamstate’ uit, een imaginaire droomwereld die voor hem een safe space werd waar hij gewoon vrij zijn ding kon doen. Op deze EP bracht hij ook ‘Silver Tears’ uit waarvoor hij samenwerkte met Martha Da’ro.

Deel: