Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Typhoon in Natuurtheater Oisterwijk.

Concerttip zaterdag 10 augustus: Typhoon in Natuurtheater Oisterwijk

Typhoon is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek-scene. Met de release van ‘Lobi Da Basi’ nam de carrière van de rapper een enorme sprong. Een platinum album, uitverkochte clubtours en ijzersterke shows op Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz waren het resultaat van het succes van het album. Als kers op de taart werd de single ‘Wereld van Verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio in 2017.

Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon in de zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te geven. Op 10 augustus speelt hij in het fabelachtige Natuurtheater Oisterwijk, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje. Bovendien zal er ook nog nieuw materiaal gespeeld worden.

Deel: