Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Live in Paleis Soestdijk.

Concerttip zondag 7 juli: Live in Paleis Soestdijk

De band +LIVE+ komt naar de paleistuin van Paleis Soestdijk! +LIVE+ werd in 1994 bekend met hits als ‘I Alone’, ‘Lightning Crashes’ en ‘All Over You’. Later scoorden ze ook nog een grote hit met ‘Overcome’. De Amerikaanse band met zanger Ed Kowalczyk speelde meerdere malen op Pinkpop en Paradiso. We kijken dan ook enorm uit naar een onvergetelijke avond met ze op Paleis Soestdijk!

Deel: