Oerol laat dit jaar de vergezichten, de perspectieven van de makers, en ook hun zorgen en hoop voor de toekomst zien. Een wereld waarin je wordt uitgedaagd je eigen inzichten tegen het licht te houden. Een tijdelijke samenleving waarin iedere deelnemer telt en de verwondering centraal staat. En nu is het tijd, de hoogste tijd, om de zomeragenda erbij te pakken. Want het programma van Oerol 2019 staat online.

All-in & Festivalbandje
En denk je: “Oerol, wat een gedoe!”? Met een All-in ticket regel je in één keer alles voor Oerol 2019. Van boot tot fiets en van campingplek tot voorstellingstickets! Lees op nieuwe website ook meer over het festivalbandje waarmee je al voor 26 euro naar Oerol kan. Let op: de All-in tickets vliegen als Juttertjes over de bar, dus schaf een All-in aan nu het nog kan.

Deel: