De Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons begon zijn zegetocht in Nederland. Met zijn albums ‘Pieces’ en ‘Catch & Release’ weet hij zich op te werken tot een van de grotere singer-songwriters van dit moment. Matt Simons geeft in Nederland optredens van Pinkpop en North Sea Jazz tot AFAS Live en maar liefst negen keer een uitverkocht Ahoy tijdens De Vrienden van Amstel Live. Nu komt Matt Simons naar Hedon en Metropool voor een show die je gerust intiem kan noemen!

‘After The Landslide’ is het nieuwe album van singer-songwriter en multi-instrumentalist Matt Simons. Het is de opvolger van de albums ‘Pieces’ en ‘Catch & Release’ die hem bij een groot wereldwijd publiek introduceren. Matt gaat op met het album op zak op tournee en die tour brengt hem in totaal naar 16 Europese landen waaronder Nederland.

Toen het nummer ‘With You’in een aflevering van GTST werd gebruikt, maakte een groot deel van televisiekijkend Nederland in één klap kennis met de sympathieke liedjesschrijver uit Brooklyn. Daar had hij zelf trouwens geen idee van. Het zorgt er wel voor dat zijn carrière in Nederland in een stoomversnelling raakt. Goede liedjes genoeg en als je Matt nog niet kent maar wel van de muziek van bijvoorbeeld Passenger of Ed Sheeran houdt dan doe je er goed aan om snel te gaan luisteren en je kaarten veilig te stellen!

Matt Simons komt op 17 november naar Hedon en op 27 november naar Metropool in Enschede.

Deel: