Kenny B bouwt een feestje en iedereen is welkom. Zijn grote hit ‘Parijs’ zingen we nog steeds allemaal uit volle borst mee: “Praat Nederlands met me, even Nederlands met me!” De opvolger van zijn debuutplaat heet ‘Hoe Dan Ook’: een verzameling nieuwe liedjes met nog steeds dezelfde inspiratiebron waar Kenny nooit genoeg van krijgt: de liefde, “want die verrast op elke leeftijd”.

Kenny brengt zonnige klanken met veelal een reggae tintje voor jongens en meisjes, mama’s en papa’s, oudere mensen, alles bij elkaar. Die ‘Marley-invloed’, bracht hem ook naar de bron: Jamaica. Daar strikte hij bekende reggae-namen zoals saxofonist Dean Fraser en producer Riff Raff om mee samen te werken. Geslaagde samenwerkingen met beroemde namen als Trijntje Oosterhuis en Diggy Dex maken zijn album compleet.

Met zijn nieuwe tournee brengt Kenny feest door heel Nederland. In Heerlen gaan we op 11 oktober van hem genieten in de Nieuwe Nor. Een avond vol met nieuwe muziek, oude highlights en vooral FEEST. Van ‘Parijs’ tot ‘Ik Ben Hier’, van ‘Paramaribo’ naar liedjes van ‘Hoe Dan Ook’. Een avond voor mensen die even willen ontspannen en zich thuis willen voelen. Geen strak georkestreerde show, maar gewoon, lekker viben met Kenny.

Kenny B staat op 11 oktober in de Nieuwe Nor in Heerlen en op 31 oktober in de Muziekgieterij in Maastricht.

https://www.maxazine.nl/wp-admin/post.php?post=241328&action=edit

Deel: