1 maart is het nieuwe album van pianist Peter Beets uitgekomen: ‘Our Love Is Here To Stay – Gershwin Reimagined’. Ter gelegenheid hiervan doet het Peter Beets New York Trio een uitgebreide tournee door Nederland. Theater De Lieve Vrouw in Amersfoort heeft de primeur! Vanavond, vrijdag 8 maart presenteert Peter Beets hier zijn album. Speciaal hiervoor komen de Amerikaanse bassist Tom Baldwin en drummer Eric Kennedy naar Nederland.

Klassieke muziek, blues, jazz, latin, volksmuziek: Alles zit in de muziek van George Gershwin! Gershwin verbindt werelden, versmelt kunst en entertainment, brengt de artiest en de luisteraar bij elkaar, verbindt generaties en verbroedert culturen.

Gershwin heeft tijdloze kunst naar de straat gebracht en toegankelijk gemaakt tot in de huiskamer. Werkelijk iedereen voelt zich verbonden met deze muziek, jong en oud, door alle lagen van de samenleving.

Peter Beets: “Het is een immense eer en een intens genoegen om mijn persoonlijke interpretatie te geven aan een aantal van de meest gevierde composities van een van de allergrootste componisten aller tijden. Wat de wereld nodig heeft, nu en altijd, is: George Gershwin!”

Deel: