Vandaag voegt WOO HAH! 18 nieuwe live-acts toe aan de line-up van het festival. Met deze toevoegingen aan het programma zijn alle grote headliners bekendgemaakt. WOO HAH! vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2019 bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. WOO HAH! maakt vandaag de komst van Stormzy, Trippie Redd, Flatbush Zombies, JID, London On Da Track, $hirak & Friends, Hef, Jarreau Vandal, Joey Purp, JPEGMAFIA, Kojaque, Octavian, Rico Nasty, Saba, Saweetie, SAINt JHN en THEY. bekend. Eerder werden o.a. Travis Scott, Lil Uzi Vert, Pusha-T, BROCKHAMPTON en Rae Sremmurd al aangekondigd voor het festival. WOO HAH! is een van de grootste hiphopfestivals van Europa, in totaal zullen er meer dan 60 artiesten te zien zijn op het bijzondere evenemententerrein in Hilvarenbeek, waar weekendbezoekers kunnen overnachten op de camping of in luxe bungalows.

Stormzy (UK) heeft binnen korte tijd naam gemaakt en is inmiddels één van de bekendste Britse rappers. De 25-jarige artiest uit Londen startte zijn carrière in 2013 en bouwde de afgelopen jaren een bijzondere live-reputatie op door zijn energieke shows, zoals ook te zien was op WOO HAH! 2017.

Trippie Redd (USA) heeft op 19-jarige leeftijd al twee gouden singles en samenwerkingen met o.a. Travis Scott en Drake op zijn naam staan. Op WOO HAH! zal hij zijn Nederlandse concertdebuut maken.

HUIDIGE LINE UP:
Travis Scott, Stormzy, Aminé, Beats by Esko & Friends, Bizzey, BROCKHAMPTON, Comethazine, DJ Maximum, Flatbush Zombies, Gunna, Hef, Jarreau Vandal, Jay Rock, JD. Reid, JID, Jiri11, Joey Purp, Joost, Josylvio, JPEGMAFIA, Killy, Kodak Black, Kojaque, Lil Uzi Vert, Little Simz, London on da Track, Ocean Wisdom, Octavian, Prime, Pusha T, Rae Sremmurd, Ray Fuego, Rich the Kid, Rico Nasty, Saba, SAINt JHN, Saweetie, Sheck Wes, $hirak & Friends, Snelle, $uicideboy$, The Gaslamp Killer, They, TOKiMONSTA, Trippie Redd, Winne, YBN Cordae, Young Ellens
+ more to be announced

Deel: