Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor Golden Caves in Iduna Drachten op 15 maart. Golden Caves geldt als een van de meest veelbelovende vertegenwoordigers van de nieuwe generatie Progressieve Rock. Het Rotterdamse vijftal was in 2018 nota bene als enige Nederlandse band genomineerd in de categorie ‘Limelight’ (Grootste Talent) van de prestigieuze Progressive Music Awards in de UK. Het vooraanstaande Engelse magazine ‘PROG’ noemt Golden Caves zelfs “a revelation (…) the future of prog rock”.

Een dynamische mix van ProgRock met alternatieve invloeden en hier en daar een aanstekelijk poprandje kenmerkt de muziek van Golden Caves. Met als sterke toegevoegde waarde de prachtige zang van de stralende frontvrouw Romy Ouwerkerk. Met het volwassen debuutalbum ‘Collision’ oogst Golden Caves lof in binnen- én buitenland. Dit resulteerde inmiddels in optredens op bekende festivals als Progdreams (De Boerderij) en ProgPower Europe. Ook tourde de band in de UK, met als hoogtepunt de eervolle uitnodiging om te spelen op Summer’s End, het oudste Progressieve Rock festival van Engeland.

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het Facebookbericht met wie je zou willen gaan. Wie weet winnen jullie samen een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: