Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: VOF de Kunst in de Peppel.

Concerttip zaterdag 2 maart: VOF de Kunst in de Peppel

Het is 35 jaar geleden dat ‘Suzanne’ van VOF de Kunst op nummer 1 stond in Nederland. Het nummer kwam in meerdere landen en talen hoog in de hitparade! De band viert dit fijne jubileum met een mooi en vermakelijk feel-good nederpopconcert!

Hits
Een concert vol hits! ‘Suzanne’, ‘Eén Kopje Koffie’, ‘Retour Sneek’, ‘Als ze Lacht dan Lacht ze Echt’, ‘Oude Liefde Roest Niet’, je weet wel. Klassieke VOF de Kunst hits gemixt met andere nederpophits uit de jaren 80, waarvan iedere Nederlander zonder aarzeling het refrein kan meezingen. Daarnaast speelt de band enkele van haar mooiste album tracks van de afgelopen 35 jaar. Heerlijk, dat jeugdsentiment!

Deel: