Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Spinvis in TivoliVredenburg.

Concerttip zondag 6 januari: Spinvis in TivoliVredenburg

Erik de Jong alias Spinvis is in vijftien jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als ‘Dagen Van Gras, Dagen Van Stro’ (2005) en ‘Tot Ziens, Justine Keller’ (2011). In 2017 verscheen zijn laatste album ‘Trein Vuur Dageraad’, met dertien nummers die zich wederom met geen pen laten beschrijven, behalve dan dat ze “vintage Spinvis” zijn. Samen met vaste metgezel Saartje van Camp werkt hij aan nieuwe muziek die in deze theatervoorstelling opnieuw de nodige monden doen openvallen. Voor oude nummers schreven ze andere arrangementen, zodat ook die weer kersvers aan zullen voelen.

Deel: