Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Ben Howard in TivoliVredenburg.

Concerttip zondag 18 november: Ben Howard in TivoliVredenburg

De Engelse singer-songwriter Ben Howard schoot in 2011 naar de top met de hit ‘Keep Your Head Up’, een folky meezinger waarmee hij elk festival veroverde nog voor hij het podium op was gestapt. Howard had vervolgens makkelijk nog tien van dit soort nummers kunnen maken, maar daar is deze artiest veel te eigenzinnig voor. Tweede album ‘I Forget Where We Were’ (2014) liet een introvertere kant van Howard horen, en op zijn nieuwe album ‘Noonday Dream’ (2018) zet hij deze verdieping voort, begeleid door subtiele elektrische gitaren en synthesizertapijten waarop het heerlijk wegvliegen is!

Deel: