George Ezra staat op maandag 13 mei 2019 in Rotterdam Ahoy. Het is voor de Engelse singer-songwriter zijn grootste show tot nu toe in Nederland. George Ezra scoorde afgelopen zomer een nummer 1-hit met zijn single ‘Shotgun’ en geeft op 30 oktober een uitverkocht optreden in AFAS Live. De kaartverkoop voor het optreden in Rotterdam Ahoy start woensdag 10 oktober om 10:00 uur.

2018 is een goed jaar voor singer-songwriter George Ezra, die in 2014 doorbrak met de hitsingle ‘Budapest’, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Wanted on Voyage’. Afgelopen voorjaar bracht hij het album ‘Staying At Tamara’s’ uit, met daarop de hitsingles ‘Don’t Matter Now’ en ‘Paradise’. Afgelopen zomer groeide de track ‘Shotgun’ uit tot een zomerhit en topte twee weken lang de hitlijsten. Ook het album ‘Staying At Tamara’s’ haalde het tot de top tien van de albumlijst.

Uitverkocht
George Ezra heeft in 2018 drie keer in Nederland opgetreden. Het concert in Paradiso dat hij gaf op 10 april was binnen één uur uitverkocht, en ook AFAS Live is voor zijn optreden op 30 oktober al uitverkocht. Als afsluiting van de zomer gaf de jonge Engelsman een uitermate succesvol optreden op het festival Tuckerville in Enschede.

Ticketinfo
De kaartverkoop voor de show van George Ezra in Rotterdam Ahoy gaat woensdag 10 oktober om 10:00 uur van start. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €27,50 (excl. 10% servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten) via georgeezralive.nl.

Deel: