Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Wovenhand in Hedon.

Concerttip dinsdag 17 juli: Wovenhand in Hedon

Wat begon in 2001 als het zijproject van David Eugene Edwards (ex-16 Horsepower) is een serieuze folkrockmachine geworden. Wat met name alle aandacht kreeg tijdens pauzes van 16 Horsespower is inmiddels core business geworden met acht volwaardige studioalbums. Laatste album ‘Star Treatment’ uit 2016 is duisterder en harder dan ooit tevoren, soms krijg je bijna het gevoel naar Sisters of Mercy te luisteren. Dat allemaal onder die heerlijke David Eugene Edwards saus.

Live weet de band met dreigende, duistere gitaarmelodieën en intense vocalen het publiek te bezweren. Folk met de vaste instrumenten banjo en slidegitaren maar vooral een lekkere dosis rock. Ze stonden in 2014 al eens in Hedon en we zijn heel erg blij dat de band weer terug is!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: