Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Paladins in de Boerderij.

Concerttip vrijdag 29 juni: The Paladins in de Boerderij

The Paladins wordt gezien als één van de beste live acts in het rock ‘n roll circuit. Het trio uit San Diego heeft een kenmerkende rockabilly-sound met invloeden van blues en jazz uit de 50s. Hun nummer ‘Lover’s rock’ (1988) is inmiddels een culthit.

The Paladins begon in 1980 als schoolband, maar groeide in korte tijd uit tot één van de kopstukken van de Californische roots scene. Nederland heeft een speciaal plekje in het hart van de band. In 2008 brachten de muzikanten het album ‘Live In Holland’ uit. The Paladins heeft inmiddels negen studioalbums op hun naam staan. Het nieuwste wapenfeit ‘New World’ werd vorig jaar uitgebracht. De recensies zijn lovend. Kortom, hoogste tijd om de petticoats en leren jacks weer te voorschijn te halen en de vetkuif nieuw leven in te blazen!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: