Tijdens Hemelvaartsweekend genoten 14.000 bezoekers van de eerste editie van Alle Remmen Los Festival op festivalterrein Gras Erop in Loosbroek. Aanleiding: het 25-jarig jubileum van BZB. “We kijken terug op twee fantastische dagen met een geweldige sfeer zowel voor als achter de schermen. Alle bands kwamen met een lachend gezicht van het podium. We hadden ons geen beter jubileum kunnen wensen, echt fantastisch!” aldus Dick van der Wijst, drummer van BZB. “En dit gaan we in 2019 op dezelfde voet voortzetten!”

Alle Remmen Los Festival in 2019 tijdens Hemelvaartsweekend op 29 en 30 mei
Afgelopen zaterdag waren de vroege vogel tickets binnen een mum van tijd de deur uit. Deze week startte de reguliere voorverkoop. Het festival zal een soortgelijke line-up kennen waarbij de intimiteit gewaarborgd blijft.

Deel: