Zaz, één van de meest succesvolle Franse artiesten van dit decennium, speelt op 12 februari in de AFAS Live in Amsterdam. De show staat in het teken van het vierde studioalbum van deze chansonnière, wat dit najaar zal verschijnen. De kaartverkoop voor Zaz in de AFAS Live start op dinsdag 22 mei om 11:00 via de website zazamsterdam.nl

Zaz verkocht vorige maand razendsnel alle kaarten voor haar langverwachte Nederlandse podiumdebuut in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Zaz (echte naam Isabelle Geffroy) is een Franse singer-songwriter die moeiteloos het klassieke Franse chanson verrijkt met jazz en soul. In Nederland kennen we Zaz vooral door haar debuutsingle ‘Je Veux’ uit 2010, wat de titelsong was van de film ‘All Stars 2: Old Stars’, en door haar winst van de fameuze European Border Breakers Award tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen in 2011.

Zaz wordt geroemd om haar prachtige stem en haar geweldige composities, waar haar jazz-achtergrond goed naar voren komt. Er wordt veel verwacht van haar vierde studioalbum, wat dit najaar zal verschijnen.

Zaz zal in Amsterdam in de volle bezetting op het podium staan. Na een intieme Nederlandse debuutshow in TivoliVredenburg wil ze in de AFAS Live laten zien wat ze in huis heeft. Om haar oude én nieuwe songs in volle glorie te kunnen spelen, komt ze met haar complete band naar Nederland. En dat is de eerste keer dat dit gebeurt!

Deel: