Nick & Simon, ANBU en Supergaande zijn toegevoegd aan de line-up van Indian Summer Festival 2018. Daarnaast wordt vandaag ook de timetable bekendgemaakt. Indian Summer Festival wordt in 2018 voor de achttiende keer georganiseerd. In totaal treden meer dan vijftig artiesten op in Langedijk. Het festival vindt plaats op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni.

Nieuw in de line-up
Het Volendamse duo Nick & Simon speelt inmiddels al jaren mee in de top van de Nederlandse popmuziek. Nick & Simon zijn van jongens mannen geworden, mannen die met praktisch elke single die ze uitbrengen in de hitlijsten belanden. Hun hits als Pak Maar M’n Hand, Rosanne en Kijk Omhoog zijn bij iedereen bekend. Het werd dan ook duidelijk tijd dat Noord-Hollands trots Nick & Simon eens op Indian Summer Festival staan.

Ook toegevoegd aan het programma is hiphopcollectief ANBU uit Venlo. Ze produceren hun eigen muziek, schieten hun eigen clips, maken zelfs hun eigen kleding en overal waar ze komen maken ze indruk met hun verpletterende liveshows. Waar staan ze dus beter dan op de Turn Up Stage van Indian Summer Festival?

Nesim El Ahmadi & Quentin Correia zijn samen Supergaande: op YouTube scoorden ze met terugkerende shows als ‘Accepteer de Punchline’ en ‘Foute Matties’, waarmee ze binnen anderhalf jaar ruim 400.000 abonnees binnenhaalden. Ook als DJ’s treden ze regelmatig op in de clubs en op de festivals. Als MC’s hebben ze solo én als duo succes. Vandaar dat ze op zaterdag de Turn Up Stage van Indian Summer Festival hosten.

Vervanging
Singer/songwriter Dotan heeft helaas al zijn staande opdredens geannuleerd, waaronder de show op Indian Summer Festival. Hij wordt vervangen door Nick & Simon. Ook rapper Josylvio kan er helaas niet bij zijn, voor hem is ANBU de vervanger.

Timetable
De timetables voor de Main Stage, de Turn Up Stage en Barbapapa The Vintage 80’s / 90’s / 00’s kun je HIER downloaden.

Deel: