Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Daniël Lohues in Stadstheater Arnhem.

Concerttip woensdag 9 mei: Daniël Lohues in Stadstheater Arnhem

Dit seizoen trekt de Drentse troubadour en liedjesschrijver door het land met nieuwe songs en waargebeurde verhalen. In deze nagelnieuwe voorstelling neemt Daniël je mee op zijn zoektocht waarbij hij juist vaak dingen vindt waar hij niet eens naar op zoek was. “Zoek je het vuur, blijkt het thuis te branden”. Tijdens zijn zoektocht vindt hij aanwijzingen in de natuur en het leven, in het heden en verleden. Daniël verweeft zijn inspirerende muzikaliteit met persoonlijke liedteksten en verhalen die vaak uit ons collectieve geheugen lijken geput. Een nieuwe voorstelling vol levenslust, vrijheid, vrolijkheid, heimwee, fernweh, humor en troost brengt hem en ons via nieuw ontdekte plekjes weer terug bij de grond waarop de vlierstuik het zo goed doet.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: