Vive La Fete, ‘Leve het feest’, stond afgelopen zaterdagavond in De Groene Engel is Oss. En als Vive La Fete langs komt, is het de hoogste tijd voor een feestje dus! Als voorprogramma stond het Osse The Ultraverse op het podium.

The Ultraverse

The Ultraverse is de muzikale wereld van de Osse muzikant Huub van Loon en zijn partners in crime Pim Mulders en zijn broer Jos. Geïnspireeerd door acts artiesten als Bob Mozes en Trentemøller maken ze gelaagde, dansbare electronica met vocalen. De groep speelde al op het Amsterdam Dance Event, en verzorgde het naprogramma van Oscar & The Wolf in AFAS Live.

Vive La Fête

Het Belgische elektropop duo Vive La Fête staat garant voor een feest met een hoog ‘sexy gehalte’. Verwacht spetterende energie tussen de in het zwart leer gestoken electro-rocker (ex dEUS) en het zuchtmeisje, mode muze en blonde sexbom Els Pynoo. Hun nieuwe album ‘Festination Amour’ komt eind maart uit en staat weer vol met heerlijke synthesizer loopjes en opzwepende muziek. En dat liet Vive La Fête dan ook overduidelijk horen in De Groene Engel.

Foto’s (c) Hans Kreutzer

 

Deel: