Boris is terug! Boris ‘Keep The Soul Alive’ Titulaer werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan Idols in 2003. Hij werkte vervolgens samen met supersterren als Angie Stone en John Legend, maar ook de nieuwe generatie popartiesten zoals Maja Jane Coles, Chase & Status en The Chainsmokers.

Boris, a.k.a. Bo Saris, snelde in 2003 – na talentenshow Idols – met zijn debuutsingle naar nummer 1 van de Top 40: de toon was gezet. De vier studioalbums die de popzanger sindsdien uitbracht eindigden hoog in de charts in binnen- en buitenland. Toen Boris besloot om een tijd in Engeland te gaan wonen om zijn creatieve grenzen te verleggen, bracht hij zijn vierde album ‘Gold’ uit op het Britste label Decca Records (Universal), waarvan de eerste single ‘She’s On Fire’ een onstuitbare radiohit werd. De Britten doopten Boris om tot “modern day soul sensation” en noemden de getalenteerde Nederlander in één adem met soulvolle vocalisten als Adele, Jamie Lidell en Amy Winehouse. Er volgde een tour door landen als Engeland, Duitsland, Italië en Polen. Ook in Nederland kwam het album tot nummer 4 in de album top 100. Op 20 april presenteert Boris zijn kersverse album ‘NEON: funk in a different light’. Op zijn nieuwe album laat Boris zijn geliefde funk samensmelten met een hedendaagse sound.

Op vrijdag 11 mei is Boris terug in poppodium NIEUWE NOR in Heerlen mét zijn nieuwe album “NEON: funk in a different light” en jij kunt hiervoor een paar kaarten winnen. Like Maxazine Limburg op Facebook en deel dit bericht op je tijdlijn, wie weet win je kaarten!

Deel: