Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Danny Vera in Theater De Boerderij.

Concerttip woensdag 14 maart: Danny Vera in Theater De Boerderij

Danny Vera, de Zeeuw met voorliefde voor Amerikaanse muziek, vormt met zijn muzikanten al acht jaar de huisband van het tv-programma ‘Voetbal International’ en bracht met zijn mannen al twee onvervalste rock-‘n-rollshows in het theater. In het intieme ‘Lone Stranger’ gaat Vera terug naar de basis: een man, een gitaar, liedjes, wonderlijke anekdotes en persoonlijke verhalen.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: