Guy Forsyth weet niet van ophouden. En dat bedoelen we letterlijk in dit geval. Zijn concert in het oude Metropool jaren geleden (1993) ging maar door, tot grote vreugde van Guy zelf en de bezoekers. Het was een concert waar nog jaren over werd nagepraat door zo ongeveer iedereen die er was.

In 2014 kwamen er eindelijk opnames van het concert beschikbaar in de vorm van het live album “Red Dress”. Die cd kwam mede tot stand door de warme vriendschap die Guy onderhield met de hengelose huisarts Sjef Willemen die veel van zijn muziek uitbracht. Sjef is helaas al enkele jaren niet meer onder ons, maar Guy heeft nog altijd een bijzondere band met Hengelo. Hoog tijd dus om deze bluesrocker weer eens langs te laten komen! Vanavond treedt hij aan met zijn Guy Forsyth Trio dat naast Guy bestaat uit Ninn Singh Botta en Jeff Botta.

Guy Forsyth Trio staat op vrijdag 04 mei in Metropool in Hengelo.

Deel: