In deze aflevering onder meer een reportage over Beth Hart met ‘Leave the light on’ en Benny Anderson (van ABBA) over ‘The day before you came’. Cabaretier Vincent Bijlo vindt dat Stevie Wonder op nummer 1 moet staan, de quiz wordt gespeeld door schrijver Herman Brusselmans en rapper Sticks, en Leo Blokhuis vertelt een mooi verhaal over Mick Hucknall van Simply Red.

Top 2000 a gogo, 19.30 uur, NPO 3

De Rolling Stones maakten in 2016 een bruisende trip door Zuid Amerika. In dit sfeervolle en kleurrijke tourverslag reizen we in hun zelfgecreëerde circus mee door Chili, Argentinië, Brazilië, Peru, Uruguay en Mexico. De vertrouwdheid en de muzikale chemie tussen Mick, Keith, Charlie en Ronnie zijn bijna tastbaar. Ze reflecteren op hun ervaringen en op hun speciale band met de Zuid-Amerikaanse fans. Regie: Paul Dugdale. Productie: Eagle Rock.

The Rolling Stones – Olé Olé Olé!, 21.15 uur, NPO 3

Aan het einde van hun Latijns Amerikaanse Olé Olé Olé!-tour treden Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood voor het eerst in hun muziekcarrière op in de hoofdstad van Cuba. Voor een publiek van meer dan een miljoen fans brengen The Stones hits als ‘Jumpin’ Jack Flash’, ‘It’s Only Rock ’n Roll’, ‘Gimme Shelter’, ‘Satisfaction’ en vele andere bekende nummers ten gehore.

The Rolling Stones – Havana Moon, 22.55 uur, NPO 3

Deel: