Over de hele wereld staat Candy Dulfer bekend om haar krachtige, energieke live concerten. Ze werkt samen met de beroemdste sterren (waaronder Prince, Beyoncé, Aretha Franklin, Sheila E., Maceo Parker, Dave Stewart, Van Morrison, Lionel Richie en Pink Floyd), speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals, ontving een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum ‘Saxuality’, verkocht ruim 2,5 miljoen solo-albums wereldwijd, en scoorde meerdere nummer 1 hits in de USA.

In april 2017 verscheen haar nieuwe album ‘Together’, waarop ze terugkeert naar haar funk roots. Het opzwepende album is een smeltkroes van allerlei invloeden uit jazz, disco, soul, dance en r&b, maar ook haar eigen interpretatie van wat er momenteel in de muziek speelt. Daarnaast bracht ze dit najaar haar langverwachte autobiografie uit, ‘Sax, Candy & Rock-’n-Roll’. Haar optreden in Zwolle is dan ook een uitermate goede gelegenheid om zo’n wereldster eens in Zwolle te bewonderen.

La Dulfer heeft een show aangekondigt in de mooie Overijsselse hoofdstad Zwolle, waar ze op 1 maart een optreden zal verzorgen in Hedon.

Deel: