Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Nelly in Poppodium Metropool

Concerttip dinsdag 7 november: Nelly in Poppodium Metropool

Heet gaat het zeker worden in Hengelo vanavond. Miljoenen platen verkocht de rapper. Iedereen kent ze ook en aan het begin van dit millennium kon je geen discotheek of kroeg bezoeken zonder dat de muziek van deze multi-million seller je niet om de oren vloog. Het is niet nodig maar toch frissen we je geheugen graag even op met 2 van zijn lekkerste hits uit die periode!

Ja hits dus, Nelly heeft er nogal wat. Naast die 2 hierboven staan ook ‘Ride With Me’, en ‘E.I.’ in het collectieve hiphopgeheugen gegrift. Ook ‘Dilemma’ met Kelly Rowland van Destiny’s Child gaat miljoenen keren over de toonbank en Nelly doet het verder met o.a. P. Diddy, Pharrell, Nicki Minaj, Justin Timberlake, Christina Aguilera, Fergie, Akon, Ashanti, Janet Jackson en Snoop Dogg. Opmerkelijk is ook zijn liefde voor country te noemen en die voorliefde zorgt dan weer voor dikke hits in de Verenigde Staten met Florida Georgia Line en Tim McGraw. Verwacht vanavond echter geen country maar wel een avond ouderwetse hiphop met in elk geval alle hits op de setlist!

Support + afterparty!
CLASSIC (R&B & Hiphop): DJ Manie, Rmageddon & Lexay taking you back to the old school… Al Jaren een succesnummer in Metropool. Elke editie van dit club event met de focus op hiphop en r&b uit de golden era van de genres verkoopt steevast uit (On November 18 the next edition – er zijn nog kaarten maar wacht niet te lang!) en de mannen die hier verantwoordelijk voor zijn brengen je vanavond eerst in de stemming voor Nelly en na het concert laten ze je nog lekker door dansen in de grote zaal!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: