Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Husky in Hedon

Concerttip donderdag 26 oktober: Husky in Hedon

Muziek maken is voor de Australische band Husky een familie aangelegenheid, Husky Gawenda maakt namelijk al een decennium breekbare indiepopliedjes met zijn neef Preiss. De muziek van Husky omschrijft zich als klein en gevoelig waarmee je ze als snel in het rijtje met Villagers en The Shins schaart. De naam is Husky is een ietwat verraderlijke naam want de gevoelige nummers van Gawenda en Preiss zitten namelijk vol met warme exotische melodieën en tinten die meer aan Australië doen denken dan aan het Poolgebied.

Het afgelopen jaar kwamen ze met hun goed ontvangen derde album ‘Punchbuzz’ waarmee ze weer uitgebreid op tour gaan. In de zomer nog in thuisland Australië maar vanaf 1 oktober staat er een imposant rijtje met namen op de tourposter. Van Parijs tot Berlijn en van Stockholm tot inderdaad: Zwolle.

SUPPORT: JORDAN KLASSEN
Jordan Klassen is een talentvolle Singer-Songwriter uit Vancouver, zijn nummers kenmerken zich door hun ambient sound en teksten over alledadaags maar soms ook theatrale onderwerpen.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: