​Met de nieuwe show ‘climb towards the light’ neemt The Pink Floyd Sound je mee op een tocht vol van herkenning en verrassing. Waar het afgelopen seizoen de aandacht was gericht op o.a. het oude werk en de muziek van The Wall, flirt de groep jonge muzikanten deze tour ook met het latere werk van Pink Floyd.

​Verwacht een spectaculaire audiovisuele reis waarin je wordt meegenomen naar de hoogtijdagen van de psychedelica, de epische klassiekers en de bombast van weleer. Maar ook het solo-werk van Roger Waters en David Gilmour zal niet ongemoeid blijven. Bijgestaan door een zangeres, authentieke videobeelden en een wervelende lichtshow brengt The Pink Floyd Sound een gepassioneerd eerbetoon aan de rockband.

Verwacht een spectaculaire audiovisuele reis naar de hoogtijdagen van de psychedelica, de epische klassiekers en de bombast van weleer met Roepaen’s magische Kapel als decor.

Deel: