Dotan zal tijdens de 7 Layers Sessions drie door hemzelf uitgenodigde singer-songwriters aan ons voorstellen! Wie er vanavond komen optreden blijft nog even geheim, maar op vorige edities kon je onder andere Rotown artiesten Alex Vargas, Tash Sultana en Lewis Watson verwachten. Op 25 maart staan de 7 Layers Sessions in Rotown, Rotterdam.

‘7 Layers’ staat voor de zeven lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de ‘kern’ en daar komen de puurste dingen uit voort. Zo zou muziek ook moeten zijn! Als muzikant leg je je ziel bloot en ben je bereid om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep ‘vreemden’.

Op de ‘7 Layers’ avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Eigenlijk wordt de zaal die avond omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen over geproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen.

Dotan’s 7 Layers Sessions heeft al meerdere steden in Nederland aangedaan en nu is het de beurt aan Rotterdam om kennis te maken met dit bijzondere concept. ’Rotown is één van mijn favoriete zalen in Nederland en ik heb er zelf dan ook altijd met enorm veel plezier gespeeld. Ik ben dan ook super trots om de 7 Layers Sessions naar Rotterdam te brengen en drie fantastische artiesten aan jullie voor te stellen. De drie artiesten zijn mij inmiddels bekend.. maar houd ik nog even geheim. Wel kan ik beloven dat dit een hele bijzondere avond gaat worden!’, aldus Dotan.

Line-up:
– Dean Lewis
– Lucy Rose
– Tamino

Deel: