De namen voor de Pinkpopzaterdag zijn zojuist bekend gemaakt.  Op zaterdag zullen optreden:

Declan McKenna, Ten Bells, Pierce Brothers, Crystal Fighters, The Verve-zanger Richard Ashcroft, White Lies, Kaiser Chiefs, Five Finger Death Punch, James, TW, Chef Special, Kensington, Justin Bieber en Martin Garrix.

Niet Justin Bieber, maar Martin Garrix zal de afsluiter worden op zaterdag. Het zou kunnen dat Justin Bieber zich bij Martin Garrix voegt tijdens het laatste optreden van de dag, aangezien de twee vrienden de laatste tijd wel vaker samen optreden. Kensington was de band die het meest genoemd werd bij de Gouden Tip. De laatste twee zaterdag-acts zullen nog aangekondigd worden.

Pinkpop zal plaatsvinden tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni 2017. De kaarten voor Pinkpop 2017 zullen op 11 maart in de voorverkoop gaan. Kaarten die al voor die datum worden aangeboden, zijn geen officiële kaarten!

 

Deel: