De artiest Daan Stuyven zal met band als ‘DAAN’ komende maanden enkele Nederlandse podia en festivals aandoen! Opmerkelijke aan deze club en festival tour is dat Daan sinds jaren weer een tour doet waar meerdere Nederlandse podia worden aangedaan. Zijn laatste CD ‘NADA’ is in november Nederlandse gereleased via [Pias].

‘NADA’ is een op muziek gezet reisverslag van Daan in het Spaanse Catalonia, de wildheid en de sferische indrukken van het landschap vertaald naar muziek. Onder begeleiding van Fotograaf Peter de Bruyne zijn deze beelden en de tot standkoming van deze CD ook vastgelegd in de door Canvas reeds uitgezonden documentaire ‘Nada’. Live staat Daan bekend als een innemende en bevlogen act.

Van Franse Chanson die eigenlijk thuis hoort in rokerige nachtclubs om via degelijke en intrigrerende rock en klassieke muzikale intimiteiten te ontaarden in een waar electro dance feest. Bij de optredens in Maastricht, Bergen op Zoom, Leiden en Breda verzorgt de uit Antwerpen afkomstige singer/songwriter, Fiona Brown de support.

DAAN – NADA Tourdata:

25/05 Muziekgieterij – Maastricht (Support: Fiona Brown)
03/06 Vestrock – Hulst
12/08 Huntenpop – Ulft
17/09 Paradiso – Amsterdam
22/09 Hedon – Zwolle
23/09 Gebouw T – Bergen op Zoom (Support: Fiona Brown)
28/09 Gebr de Nobel – Leiden (Support: Fiona Brown)
12/10 Patronaat – Haarlem
13/10 Mezz – Breda (Support: Fiona Brown)

Deel: