Vandaag heeft Jan Smeets bijna de hele line-up voor Pinkpop 2017 bekend gemaakt tijdens de Pinkpop-persconferentie in Paradiso.

De artiesten die op maandag op Pinkpop zullen staan, zijn: JP Cooper, Chris Ayer, Biffy Clyro, Fat Freddy’s Drop, Prophets Of Rage, Liam Gallagher, Machine Gun Kelly, Rag’n’bone man, Oh Wonder, Gutterdämmerung, Don Broco, Seasick Steve, Mø, Live, Passenger en Guus Meeuwis. Eerder waren System Of A Down, Midas headliner Kings Of Leon al bevestigd voor de Pinkpopmaandag.

De bekendmaking van de naam Guus Meeuwis was een verrassing. Jan Smeets:  “We zijn er al tien jaar mee bezig om Guus op Pinkpop te krijgen. Na het succes van Doe Maar vorig jaar wist ik dat het zou kunnen. Guus is er klaar voor. Dat vinden mensen leuk, en anderen niet.”

Pinkpop wordt dit jaar gehouden op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni. De kaarten voor Pinkpop gaan op zaterdag 11 maart in de verkoop. Koop voor die datum geen kaarten, want die zullen niet geldig zijn.

Deel: