Stergitarist Tommy Emmanuel komt in februari 2017 terug naar Nederland voor 2 extra shows, waaronder op 3 februari 2017 in 013 in Tilburg. De optredens maken deel uit van de ‘It’s never too late’ wereldtour die Tommy Emmanuel afgelopen september al voor 4 optredens naar Nederland bracht.

De wereldberoemde akoestische gitarist heeft met zijn unieke ‘finger picking style’ en zijn innovatieve mix van jazz, blues, country, rock, klassiek en Spaanse invloeden een grote schare trouwe fans opgebouwd en speelt over de hele wereld voor uitverkochte zalen.

De carrière van Tommy Emmanuel begon meer dan 50 jaar geleden in Australië waar hij als 10-jarige met zijn familie als ‘The Emmanuel Quartet’ tourde. Later werkte hij als sessiemuzikant samen met onder andere Michael Bolton, Eric Clapton, John Denver en Stevie Wonder.

Een hoogtepunt was de samenwerking met zijn held Chet Atkins van wie hij de titel CPG (Certified Guitar Player) kreeg. Tommy Emmanuel is uitgegroeid tot een legendarische gitarist met twee Grammy nominaties op zijn naam. Met zijn solo-optredens verkoopt hij zalen uit als het Sydney Opera House en Carnegie Hall in New York. Lezers van Guitar Player Magazine en Acoustic Guitar Magazine verkozen hem tot Favoriete Akoestische Gitarist en zijn video’s zijn op Youtube meer dan 29 miljoen keer bekeken.

De kaartverkoop start op 14 december.

Deel: