Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Luka Bloom in TivoliVredenburg

Concerttip woensdag 30 november: Luka Bloom in TivoliVredenburg

De Ierse singer-songwriter Luka Bloom is inmiddels de zestig gepasseerd, maar zoals het een echte troubadour betaamt gaat hij op volle kracht door met touren en platen maken. Geboren als Barry Moore veranderde hij eind jaren tachtig zijn naam in Luka Bloom en daarmee begon het succes: de albums Riverside (1990) en The Acoustic Motorbike (1992) verkochten prima en in 1991 kreeg hij heel Pinkpop aan zijn voeten. Flash forward naar 2016, want in april verscheen Blooms nieuwe album Frúgalisto, waarop deze vakman maar weer eens laat horen hoe groots kleine liedjes kunnen klinken!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: