Dit weekend is Paaspop traditiegetrouw weer de opener van het festivalseizoen en is Maxazine aanwezig met een groot team om verslag te doen van de vele optredens en natuurlijk de geweldige sfeer. Ook op Twitter en Instagram (@MaxazineNL) en Facebook worden regelmatig foto’s geplaatst van artiesten en publiek. De verslagen worden steeds weer bijgewerkt met foto’s, dus hou de Maxazine in de gaten.

Jett verkondigt vrede en liefde op Paaspop

paaspop_25-03-2016_JettRebel-2

Foto: ©Sander van den Berg

Een eer voor Jelte Tuinstra: Een goedgevulde Apollo lag vrijdagavond aan zijn voeten. De beste man, gekleed in een zwarte jurk, witte sneakers en een witte hoed, genoot zichtbaar van het toejuichende publiek. Op witte doeken had de zanger tekens van vrede geschilderd waarmee hij een eerbetoon bracht aan de huidige situatie in de wereld. Zijn welbekende authentieke voorkomen bracht het publiek met hem naar de wolken der muzikaliteit[BO]

Stick ‘M Up Punk!

paaspop_25-03-2016_FunLovingCriminals-2

Foto: ©Sander van den Berg

Fun Lovin’ Criminals zorgde er ruim 20 jaar geleden voor dat hun debuutalbum ‘Come Find Yourself’ de boeken in zou gaan als klassieker. Zeker na de grote hits ‘The Fun Lovin’ Criminal’ en ‘Scooby Snacks’ was het album niet meer weg te denken uit menig platencollectie. Twintig jaar na de release kwam het trio terug naar Schijndel om te bewijzen dat ze springlevend zijn. De twee originele leden Huey Morgan en Brian Leiser hadden Frank Benbini meegenomen, die sinds een jaar of 15 de strakke drumsecties ter handen neemt. Dat de tijd soms met alle liefde stil blijft staan bewezen de “oude” rotten ook in de Apollo. Van voor naar achter werd er door jong en oud gedanst. Paaspop bleek een perfect podium voor de funky tonen van de New Yorkers[JW]

Dansen op de dampende afrofunk van Jungle by Night

©Ariane van Ginneke- Jungle by night (2)

foto: ©Ariane van Ginneke

Jungle by Night is een funkband die uit maar liefst 9 muzikanten bestaat. Naast een drummer, bassist, gitarist en keyboardspeler heeft de band 2 percissionisten en maar liefst 3 blazers. De blazers hadden een hoofdrol in de swingende mix van dampende funk en opzwepende afrobeats.Op de meer dan solide basis van drums, percussie en inventief baswerk schitterden de sax, trompet en trombone. Opgezweept door de energie die van het podium afspatte sloeg de Jack Daniels aan het dansen! Of je de nummers nu kende of niet, niemand kon de groove van Jungle by Night weerstaan.
©Ariane van Ginneke- Jungle by night (1)

Foto’s: ©Sander van den Berg  & ©Ariane van Ginneke – Maxazine

 

 

Deel: