Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 20 september: Raven in Hedon Zwolle

Raven is een band die metal ademt en de energie op het podium opwekt van een kernreactor. De band uit Engeland bestaat al meer dan 40 jaar en inspireerde Trash en speed metal bands over de hele wereld om te gaan spelen. De mannen namen zelfs metal iconen Metallica en Anthrax mee op hun eerste tour in 1983.

De band had in 2014 op zijn zachts gezegd een druk jaar, met het openen voor Metallica in Sao Paolo voor 70.000 man! Daarnaast lag de nadruk op het afronden van hun 43 shows tellende tour door de Verenigde Staten en het opnemen van hun nieuwe album ExtermiNation. Dit nieuwe album is een album waarop melodie, chaos en vakmanschap te horen is in haar puurste vorm.(Hedon)

Meer info en kaarten: https://www.hedon-zwolle.nl/2/programma

Deel: