Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 17 september:  As Elephants Are  in Patronaat Haarlem

As Elephants Are speelt catchy indie met frisse refreinen en scherpe gitaarpartijen. De band wordt in hun thuisland al bestempeld worden als de grote talenten van 2015.  Met de single ‘Crown’ scoorde de band de 3voor12 Single van de week. In februari dit jaar verscheen de EP ‘Crown’ en de gelijknamige single is in Nederland goed opgepikt door radiozender 3FM.

Het geluid van de band klinkt meeslepend en wordt ook wel vergeleken met het werk van The Maccabees en Bombay Bicycle Club in hun vroege jaren.

Meer info en kaarten: http://www.patronaat.nl/overzicht

 

 

Deel: