Onlangs gaf Muse een indrukwekkend optreden tijdens de eerste dag van Pinkpop en dit komen ze nog even dunnetjes over doen! Dit keer zal de Britse band op 9 maart de Ziggo Dome op zijn grondvesten doen schudden met als munitie hun laatste album ‘Drones’. Your ass belongs to them now!

Tijdens de Drones World Tour zal Muse voor het eerst “in the round” spelen, met een podium midden in de zaal. De band staat bekend om grensverleggende podiumproducties en deze Drones Tour is daarop geen uitzondering. Het ontwerp van dit podium geeft het publiek een echte 360 graden belevenis die op audio- en videotechnisch gebied sensationeel is. Voorgaande tours van Muse zijn door de internationale pers vaak beschreven als “episch”, “ambitieus” en “baanbrekend”. Na een uiterst succesvol festivalseizoen afgelopen zomer ontving de band de beste reviews uit haar carrière.

De voorverkoop voor het concert op 9 maart start dinsdag 22 september om 10:00 via Ticketmaster. Een presale voor Ziggo klaten start morgenochtend om 10:00 via deze site.

Bron: Vovert.nl

Deel: